08

nov

En härlig plats

**** (4 stjärnor av 5) – Fem personer från Nederländerna (4-11/7 2015):

Wij hadden een heerlijke week hier. Het huis is heel rustig gelegen met veel ruimte eromheen. In de tuin is nog een grappig klein huisje met een kamer voor twee personen. Vlakbij is een leuk restaurant waar je makkelijk naar toe fietst en je loopt zo de bossen in voor een wandeling. De indeling van het huis is prima en vanuit de serre heb je een prachtig uitzicht op het meer waar je met de boot mooie tochtjes kunt maken. De zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar nam ons ook mee voor een tocht op een ander meer met zijn grotere boot. Bijzonder is dat het ‘s nachts niet donker wordt. Wij komen hier graag nog eens terug.

Hyresvärdens anmärkning: Våra gästers originalrecensioner hittar du på www.homeaway.se

By Jürgen Bischoff|Uncategorized|0 comment

Comments are closed.